Vi har drevet Sigma Farvecenter i Haderslev i mange år. Og vi har været i malerbranchen i endnu flere år.

Vi leverer primært vore topprodukter til professionelle malerfirmaer i det sydjyske, men har også serviceret private med kvalitetskrav til de produkter, de bruger i deres hjem, på arbejdspladsen eller i sommerhuset ud fra vores butik i det centrale Haderslev.

Nu tager vi for alvor skridtet ind i nethandlens univers, fordi vi mener at kunne noget, som ikke mange farvehandlere kan: vi kan rådgive via nettet, samtidig med at vi sælger kvalitetsprodukter.

Faktisk insisterer vi på at give gode råd med på vejen, så du får det bedste resultat ud af din maler-indsats.

Vores Sigma-portefølje er suppleret med forskellige brugskunst-genstande og indretningsprodukter, som pryder hjemmet, huset eller haven.

Hos os får du kort og godt: de bedste produkter, de bedste råd  – og de allerbedste folk at snakke med. Det er meget værd.

JEG HEDDER KIM

Har været i farvebranchen i 23 år –. Jeg er en behaglig person , som vil det bedste for vores kunder. Jeg har været medejer af Sigma Farvecenter siden 2004.

JEG HEDDER CHARLOTTE

Jeg har 27 års erfaring i farvebranchen. Rodfæstet i det sønderjyske og har været medejer af Sigma Farvecenter siden 2004.
Jeg skriver Service og faglighed med stort, fordi hverdagen bliver sjovere, når kunderne er gladere!

Jeg hedder Grith

Er uddannet maler i 2001. Jeg har arbejdet som maler i 17 år og været hos Sigma siden 2016. Jeg kender faget og ved hvad der skal til for at lave det bedste stykke arbejde og få en super finish. Jeg er vild med tapeter og farver i boligen og er altid klar til at betjene kunderne på bedste vis.

Om Sigma Coatings

Sigma Coatings er en af Europas største producenter og leverandører af maling og tilhørende produkter. Navnet er kvalitetsgaranti, et stempel for produkter fra øverste hylde.
Også derfor er de foretrukket af mange professionelle malere.

Sigma har et bredt sortiment med produkter til ethvert behov – spørg os, hvis du er i tvivl om noget. Vi ved alt om produkterne, deres kvalitet, anvendelse og ikke anvendelse.

Sigma kvalitet og vores faglighed – din sikkerhed for et godt resultat.

Brug os. Det betaler sig.

Om Beck & Jørgensen

Beck & Jørgensen er en virksomhed der bygger på en vision, om at være en troværdig leverandør af teknologisk førende produkter med en stærk miljøprofil.

Virksomhed ligger i Søborg lige nord for København. Beck & Jørgensen har omkring 90 ansatte og de producerer mere end 100 forskellige produkter. Med 16 kundecentre dækkes hele Danmark og derudover har de 8 grossistcentre og mere end 50 forhandlere tilknyttet.